További híreink

A TÉLI GYŰJTÉS 2018. február végéig tart

2017/12/11 14:56

A Cseber Nonprofit Kft. hagyományos téli gyűjtésének elszállításai a gyűjtőpontokról 2018. január 1 – től várhatóan február végéig tart. Kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi gyűjtőhelyünkkel és tájékozódjon az átvétel részleteiről. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, elérhetőségeink listáját a felső menüsör “Elérhetőségeink” című menüpont alatt találja.

Nagyon fontos, hogy a CSEBER kizárólag a növényvédő szerrel szennyezett csomagolóeszközöket (növényvédő szeres kannákat és csávázott vetőmagos zsákokat) gyűjti. A CSEBER nem áll szerződéses kapcsolatban a műtrágya gyártó-forgalmazó cégekkel, így a műtrágyás zsákokat és kannákat pillanatnyilag nem áll módunkban gyűjteni.

Kérjük Önöket, hogy a növényvédő szeres kannákat az ECPA oktatófilmjein látható módon (a főoldalon megtekinthetők a filmek) háromszor öblítsék ki és javasoljuk, hogy a kitisztított kannát tegyék újrahasználatra alkalmatlanná azzal, hogy a kanna alját átszúrják. Ez a legbiztonságosabb módja annak, hogy bárki később a kannát más célra felhasználhassa és ezzel akár az egészségét veszélyeztesse. Ugyanakkor a növényvédő szer hamisítás elkerülése ellen is hatékony eszköznek bizonyult a használt flakonok és kannák átszúrása, ezért szeretnénk ezt a gyakorlatot Magyarországon is széles körben népszerűsíteni.

Az Önhöz legközelebbi gyűjtőpontunk megkereséséhez kérjük használja térképes keresőnket.Köszönjük!Cseber Nonprofit Kft.

2017. évi nyári gyűjtés július-augusztus hónapokban

2017/05/10 14:17

A Cseber Nonprofit Kft. az idei évben is meghirdeti nyári gyűjtési akcióját. Kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi gyűjtőhelyünkkel és egyeztessenek a gyűjtés részleteiről.

Nagyon fontos, hogy a CSEBER kizárólag a növényvédő szerrel szennyezett csomagolóeszközöket (növényvédő szeres kannákat és csávázott vetőmagos zsákokat) gyűjti. A CSEBER nem áll szerződéses kapcsolatban a műtrágya gyártó-forgalmazó cégekkel, így a műtrágyás zsákokat és kannákat pillanatnyilag nem áll módunkban gyűjteni.

Kérjük Önöket, hogy a növényvédő szeres kannákat az ECPA oktatófilmjein látható módon (a főoldalon megtekinthetők a filmek) háromszor öblítsék ki és javasoljuk, hogy a kitisztított kannát tegyék újrahasználatra alkalmatlanná azzal, hogy a kanna alját átszúrják. Ez a legbiztonságosabb módja annak, hogy bárki később a kannát más célra felhasználhassa és ezzel akár az egészségét veszélyeztesse. Ugyanakkor a növényvédő szer hamisítás elkerülése ellen is hatékony eszköznek bizonyult a használt flakonok és kannák átszúrása, ezért szeretnénk ezt a gyakorlatot Magyarországon is széles körben népszerűsíteni.

Köszönjük a figyelmet!

Cseber Nonprofit Kft.

A Cseber Nonprofit Kft. téli gyűjtése 2017. február végéig tart

2017/01/31 13:28

A Cseber Nonprofit Kft. hagyományos téli gyűjtése várhatóan 2017. február végéig tart. Kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi gyűjtőhelyünkkel és tájékozódjon az átvétel részleteiről. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, elérhetőségeink listáját a felső menüsör “Elérhetőségeink” című menüpont alatt találja.

Az Önhöz legközelebbi gyűjtőpontunk megkereséséhez kérjük használja térképes keresőnket.

Köszönjük!

Cseber Nonprofit Kft.

2016. évi nyári gyűjtés: július-augusztus

2016/06/14 12:26

Az idei évben is meghirdettük szokásos “nyári gyűjtési akciónkat” július-augusztus hónapokra.

A gyűjtés pontos részleteiről kérjük előzetesen érdeklődjön a kiválasztott gyűjtőhelynél. Gyűjtőhelyeinket megnézheti az oldalunkon üzemelő térképes kereső segítségével is, ahová elegendő begépelnie a keresett település nevét és a kereső kirajzolja a körzeben található CSEBER gyűjtőhelyeket. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a CSEBER kizárólag a növényvédő szerrel szennyezett, üres göngyölegeket  (jellemzően: növényvédő szeres kannák, -flakonok és csávázott vetőmagos zsákok) veszi át. A flakonokat és a kannákat gyűjtőhelyeink kizárólag háromszor kimosott, tiszta állapotban jogosultak átvenni. Az átvételről minden esetben “Átvételi elismervény növényvédő szer tisztított csomagolóeszköz hulladékáhozl” elnevezésű nyomtatványt állítanak ki. A flakonok szakszerű kiöblítését az ECPA rövid oktatófilmjein tekinthetik meg, a főoldalunk bemutatkozó szöveg alatti részén.

 

A Cseber Nonprofit Kft. új címre költözött

2015/12/10 13:49

2015. december 1-én a Cseber Nonprofit Kft. új irodába költözött. Az új iroda címét és az új adószámunkat az “Elérhetőségeink” menüpontban találhatják meg.

Cseber Nonprofit Kft.

1074 Budapest

Rákóczi út 70-72.

Új adószámunk: 21542589-2-42

 

Nyári gyűjtés

2015/06/24 08:45

A CSEBER nyári gyűjtése az igényeknek megfelelően sok helyen már elkezdődött és a gyűjtési szezon várhatóan augusztus végéig tart. A gyűjtés pontos részleteiről kérjük előzetesen érdeklődjön a kiválasztott gyűjtőhelynél. Gyűjtőhelyeinket megnézheti az oldalunkon üzemelő új térképes kereső segítségével is, ahová elegendő begépelnie a keresett település nevét és a kereső kirajzolja a körzeben található CSEBER gyűjtőhelyeket. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a CSEBER kizárólag a növényvédő szerrel szennyezett, üres göngyölegeket  (jellemzően: növényvédő szeres kannák, -flakonok és csávázott vetőmagos zsákok) veszi át. A flakonok szakszerű kiöblítését az ECPA rövid oktatófilmjein tekinthetik meg, a főoldal bemutatkozó szöveg alatti részén.

 

AGRYA Fiatal Gazdák – Az agrárium jövője

2015/05/21 11:33

2015. Június 18-án, Budapesten szakmai konferencia, regisztrációhoz kötött ingyenes részvétel, információ: www.agrya.hu weboldalon.

agrya_novenyvedelem_konferencia

Lezárult a téli gyűjtés

2015/04/29 11:59

Kissé megkésve, de befejeződött a téli gyűjtés. A következő gyűjtési időszak a „nyári gyűjtés”, a tervezett időpontja július-augusztus hónapokban lesz, hasonlóan az elmúlt évek gyakorlatához. Kérjük a felhasználókat, hogy a nyári gyűjtés részleteiről érdeklődjenek közvetlenül a kiválasztott gyűjtőhelynél. Gyűjtőhelyeink listája megtalálható a weboldal „Gyűjtőhelyek átvételi pontok” menüjében, ahol az új térképes kereső is az Önök rendelkezésére áll.

Téli begyűjtés

2015/03/12 19:43

A téli begyűjtés időpontja 2014 december- 2015 január- február hónapokban lesz, kérjük vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi gyűjtőhellyel és tájékozódjon a gyűjtés pontos időpontjáról és az átvétel részleteiről.

Névváltozás

2015/03/12 19:42

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy a CSEBER hivatalosan bejegyzett elnevezése megváltozott: 2014. június 11-tõl: „Cseber Nonprofit Kft.” lett, a cég címe és adószáma továbbra is változatlan maradt (1024 Budapest, Margit krt. 43-45.; adószám: 21542589-2-41).