fbpx
+36 1 340 4888 ugyfelszolgalat@cseber.hu

Európai Fenntarthatósági Hét – CSEBER nyereményakció a Facebookon

Az Európia Fenntarthatósági Hét célja, hogy felhívja Európa polgárait az ENSZ tagállamok által elfogadott Fenntartható Fejlődési Célok megvalósítását támogató projektek elindítására, megvalósítására, események, találkozók szervezésére.


A CSEBER Nonprofit Kft. az éghajlatváltozás elleni harc (13), a vizek védelme (6,14) és a szárazföldi ökoszisztémák védelme (15) témaköreiben tevékenykedve ezen a héten kiemelten felhívja a figyelmet a kiürült növényvédő szeres göngyölegek szakszerű visszagyűjtésére és a visszagyűjtési arány növelésének fontosságára a CSEBER Facebook oldalon hétfőtől induló (2021. szeptember 20.) játék segítségével. (https://www.facebook.com/csebernonprofitkft)

Ismerd meg a Fenntartható Fejlődési Célokat és támogasd Te is megvalósulásukat! Indíts saját fenntarthatósági projektet!

A 17 célkitűzésről bővebben olvashatsz az ENSZ weboldalán: https://www.un.org/sustainabledevelopment/

Részletek a Facebookos nyereményakcióról:

♻️ Az Európai Fenntarthatósági Hét alkalmából meghirdetjük a – Vadászd le CSEBER-t és nyerj szódagépet – nyereményjátékunkat!

📸 Készíts képernyőfotót valamelyik netes megjelenésünkről (pl. Agromedium digitális szerjegyzék, Agroinform, webes agrár szaksajtó) vagy készíts fotót bármely offline megjelenésünkről (pl. magazin, címke, gyűjtőhely) és töltsd fel a képet egy kommentben a Facebookon megjelent nyereményjátékkal kapcsolatos posztunk alá.

🏆 A résztvevők között egy SodaStream Jet szódagépet sorsolunk ki 2021. szeptember 27-én.

👉 A nyereményjáték feltételeiről, a hivatalos játékszabályról és az adatvédelmi tájékoztatóról ide kattintva tájékozódhatsz.

https://cseber.hu/wp-content/uploads/2021/09/CSEBER-Nyeremenyjatek-Szabalyzat.pdf